طرز تهیه قارچ کبابی

0

قارچ کبابی یک پیش‌غذای لذیذ، راحت و مغذی است که می‌توانید آن را در عرض 1 ساعت آماده کنید. این دستورالعمل برای 4 تا 6 نفر در نظر گرفته شده است. پختن قارچ‌ها در فر با حرارت 190 درجه سانتی‌گراد کمک می‌کند تا طعم واقعی قارچ‌ها آزاد شود.

مواد لازم

  • 900 گرم قارچ – شسته شده و هر قارچ به 4 قسمت تقسیم شود
  • یک‌چهارم فنجان (60 میلی‌لیتر) روغن زیتون طبیعی
  • نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
  • 12 ترکه آویشن یا رزماری
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری، ترخون، پیازچه یا سایر گیاهان تازه – خرد شده
بیشتر بخوانید:

دستورالعمل قارچ کبابی

  1. شبکه فلزی فر را در وسط قرار داده و فر را بر روی 190 درجه سانتی‌گراد بگذارید. قارچ‌ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس قارچ‌ها را بر روی ورق مخصوص فر در یک لایۀ یکسان پخش کنید. ترکه‌های آویشن و رزماری را بر روی قارچ‌ها بریزید. ورق را درون فر گذاشته و بگذارید قارچ‌ها تا زمانی که آب‌شان را از دست بدهند بپزند (حدود 15 دقیقه). یا دقت آب قارچ‌ها را درون یک ظرف جداگانه ریخته و برای تهیۀ چیز دیگری ذخیره کنید (مثلا سس قارچ).
  2. قارچ‌ها را دوباره به فر برگردانده و تا زمانی که قهوه‌ای شوند آنها را بپزید (حدود 30 دقیقه). ترکه‌های آویشن یا رزماری را جدا کنید. قارچ‌ها را درون یک کاسه ریخته، بر روی آنها جعفری، ترخون یا پیازچه بریزید. سریعا سرو کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.