طرز تهیه چای دارچین برای لاغری

0

طبق یافته‌های مطالعات مختلف، چای دارچین می‌تواند سوخت‌وساز بدن را تحریک کند. این بدین معناست که بعد از مصرف چای دارچین، بدن شما کالری بیشتری می‌سوزاند و روند کاهش وزن سریع‌تر پیش می‌رود. اما طرز تهیه چای دارچین چگونه است؟ با ما همراه شوید تا با چند دستورالعمل فوق‌العاده برای تهیۀ چای دارچین آشنا شویم.

طرز تهیه چای دارچین معمولی

مواد لازم

  • 1 عدد چوب دارچین یا 1 قاشق چای‌خوری پودر دارچین
  • 1 فنجان آب جوش
  • شیرین‌کننده یا شیر (اختیاری)

دستورالعمل

  1. چوب دارچین یا پودر آن را درون فنجان بریزید.
  2. آب جوش را اضافه کنید.
  3. اجازه دهید برای 8 تا 10 دقیقه دم بکشد.
  4. اگر از چوب دارچین استفاده کرده‌اید، آن را خارج کنید. (چوب را دور نیندازید. می‌توانید یک فنجان دیگر چای دارچین با آن درست کنید.)
  5. در صورت علاقه شیرین‌کننده یا شیر را اضافه کنید (عسل گزینه‌ای بسیار خوب برای چای دارچین است).
  6. نوش جان.

چای سیاه و دارچین

مواد لازم

  • 1 عدد چوب دارچین یا 1 قاشق چای‌خوری پودر دارچین
  • چای سیاه موردعلاقه‌تان – 1 چای کیسه‌ای یا مقداری چای برای یک فنجان
  • 1 فنجان آب جوش
  • شیرین‌کننده یا شیر (اختیاری)

دستورالعمل

  1. چوب یا پودر دارچین را درون قوری بریزید.
  2. آب جوش را اضافه کنید.
  3. اجازه دهید برای 8 تا 10 دقیقه دم بکشد.
  4. چای موردنظرتان را اضافه کنید.
  5. اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه دم بکشد.
  6. چای را از صافی رد کرده و درون فنجان بریزید.
  7. در صورت علاقه شیرین‌کننده یا شیر را اضافه کنید.
  8. نوش جان.

چای دارچین و مرکبات

این چای بسیار خوش‌طعم و خوش‌عطر بوده و سرشار از ویتامین ث است.

مواد لازم

  • 1 عدد پرتقال کوچک
  • 1 عدد لیمو
  • 1 قاشق غذاخوری چای سیاه
  • 1 عدد چوب دارچین
  • 6 فنجان (1.5 لیتر) آب جوش
  • 1 قاشق غذاخوری شکر سفید

دستورالعمل

  1. پرتقال و لیمو را برش‌های نازک بزنید. برش‌ها را کنار بگذارید. با استفاده از پوست‌کن، یک نوار 5 سانتی‌متری پوست پرتقال را جدا کنید.
  2. 1 قاشق غذاخوری برگ‌های چای سیاه و 1 چوب دارچین را به همراه تکۀ پوستِ پرتقال درون قابلمه بریزید. سپس 6 فنجان آب جوش را اضافه کنید و بگذارید برای سه دقیقه دَم بکشد. چای را از صافی گذرانده و برگ‌ها، چوب دارچین و پوست پرتقال را جدا کنید.
  3. 1 قاشق غذاخوری شکر سفید را به چای اضافه کرده و بگذارید کاملاً حل بشود.
  4. این چای را می‌توانید گرم یا همراه با تکه‌های یخ و به‌صورت سرد سرو کنید.

سایر انواع چای دارچین

چای دارچین و زنجبیل برای سرماخوردگی و آنفلوآنزا – 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه یا 1 قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل را اضافه کنید. ترکیب زنجبیل و دارچین یک درمان سنتی و محبوب برای گلودرد، سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا است.

چای دارچین برای لاغری – چای خود را با استویا شیرین کنید. این شیرین‌کنندۀ طبیعی کم‌کالری بوده و به کاهش وزن کمک می‌کند.

فواید دارچین

در ادامه برخی از فواید دارچین را بررسی می‌کنیم.

منبع عالی آنتی‌اکسیدان

بیشتر بخوانید:

آنتی‌اکسیدان‌ها از بدن در برابر آسیب اکسیداتیوِ ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند.

دارچین سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند نظیر پلی‌فنول‌ها است.

در مطالعه‌ای که به مقایسه‌ی فعالیت آنتی‌اکسیدانی در 26 ادویه پرداخت، دارچین توانست بالاتر از سیر و مرزنگوش و در رتبه‌ی نخست قرار بگیرد.

دارچین به حدی قدرتمند است که می‌تواند به‌عنوان یک ماده‌ی نگهدارنده طبیعی در محصولات غذایی استفاده شود.

خواص ضدالتهابی

التهاب بخش بسیار مهمی از فرآیند‌های بدن است و به مبارزه با عفونت‌ها و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده کمک می‌کند.

بااین‌وجود، التهاب مزمن مشکلساز بوده و به بافت‌های بدن آسیب می‌رساند.

دارچین ممکن است برای کاهش التهاب مفید باشد. مطالعات نشان داده‌اند که این ادویه و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن خواص ضدالتهابی قدرتمندی دارند.

کاهش خطر بیماری قلبی

مطالعات نشان داده‌اند که دارچین می‌تواند خطر بروز بیماری قلبی را کاهش دهد. بیماری قلبی اصلی‌ترین علت مرگ زودرس در سراسر جهان است.

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف روزانه 1 گرم یا حدود نصف قاشق چایخوری دارچین می‌تواند اثرات مثبتی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 داشته باشد.

دارچین سطح کلسترول کل، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسرید را کاهش داده و در عین حال کلسترول خوب (HDL) را متعادل نگه می‌دارد.

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد که مصرف یک دوز 120 میلی‌گرمی دارچین در روز می‌تواند با چنین اثراتی همراه باشد. در این بررسی مصرف دارچین باعث افزایش کلسترول خوب شده است.

مطالعات حیوانی نشان می‌دهند که دارچین فشارخون را کاهش می‌دهد.

تمام این عوامل در کنار یکدیگر ممکن است در کاهش خطر بیماری قلبی نقش به سزایی داشته باشند.

محافظت در برابر سرطان

سرطان یک بیماری جدی است و با رشد غیرقابل کنترل سلول‌ها همراه می‌باشد.

اثر احتمالی دارچین در پیشگیری و درمان سرطان به طور گسترده‌ای مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است.

به طور کلی شواهد موجود در این زمینه به مطالعات حیوانی و درون‌کشتگاهی محدود هستند. این نشان می‌دهد که عصاره‌های دارچین ممکن است از بدن در برابر سرطان محافظت کنند.

دارچین رشد سلول‌های سرطانی و تشکیل رگ‌های خونی در تومورها را کاهش می‌دهد و به نظر می‌رسد که برای سلول‌های سرطانی سمی بوده و باعث مرگ آن‌ها می‌شود.

آزمایشات درون‌کشتگاهی نیز از این یافته‌ها حمایت می‌کنند و نشان می‌دهند که دارچین واکنش‌های آنتی‌اکسیدانیِ محافظت‌کننده در سلول‌های روده انسان را فعال می‌کند.

برای تایید این اثرات در انسان‌ها به مطالعات کنترل‌شده نیاز است.

منبع teaanswers.com taste.com.au healthline.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.